10هزار بسته غذایی تهیه شده از سوی دفتر برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد برای توزیع در میان سیل زدگان استان خوزستان امروز یکشنبه تحویل سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر شد.

10هزار بسته غذایی برنامه جهانی غذا برای سیل زدگان ایران تحویل هلال احمر شد

سلامت نیوز: 10 هزار بسته غذایی تهیه شده از سوی دفتر برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد برای توزیع در میان سیل زدگان استان خوزستان امروز یکشنبه تحویل سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر شد.


به گزارش  سلامت نیوز به نقل از ایرنا، قرار است این بسته های غذایی با توجه به بازدید نماینده دفتر برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد از مناطق سیل زده خوزستان و برآوردهای انجام شده از سوی این تیم ارزیاب در مناطق سیل زده حمیدیه و دشت آزادگان این بسته ها در بین 40 هزار نفر از سیل زدگان استان خوزستان توزیع شود.


براساس این گزارش، ارزش این 10 هزار بسته های غذایی 600 هزار دلار آمریکا اعلام شده و قرار است این بسته ها در روزهای آینده برای توزیع در اردوگاه های اسکان اضطراری، تحویل هلال احمر خوزستان می شود.


بنابراین گزارش، این بسته های غذایی که در یک کارتن استاندارد منقش به نشان WFP (برنامه جهانی غذا و RCS (جمعیت هلال احمر) بسته بندی شده اند شامل یک کیسه برنج10 کیلویی، هشت عدد کنسرو لوبیا چیتی، 13عدد کنسرو تن ماهی، سه بسته عدس سبز، سه بسته لوبیا چیتی، سه بسته قند کله شکسته شده، سه بطری روغن مایع خوراکی، سه بسته شکر سفید، یک بسته چای خشک و یک بسته نمک تصفیه شده خوراکی است.


در آیین تحویل رسمی این بسته های غذایی برنامه جهانی غذا برای مناطق سیل زده خوزستان نگار گرامی نماینده برنامه جهانی غذا در ایران و مرتض سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر حضور داشتند.


در سال 1961 سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) و مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطع نامه مشترکی برای تاسیس برنامه جهانی غذا تصویب شد که در سال 1962 همزمان با وقوع زلزله بونین زهرا در ایران طوفان مهیب تایلند، کشور تازه استقلال یافته الجزایر پذیرای 5 میلیون پناهجو شد که نیاز فوری به کمک غذایی داشتند تهیه و توزیع آن به برنامه جهانی غذا محول شد.


مقر اصلی این سازمان از زمان تاسیس آن در سال 1963 در شهر رم ایتالیا واقع است که با گرسنگی در کشورهای توسعه نیافته و کم درامد، قربانیان بلایای طبیعی، پناهجویان ، آوارگان و گرسنگان مبارزه می کند.برنامه جهانی غذا هر ساله به طور میانگین به 80 میلیون نفر در 80 کشور جهان امدادرسانی غذایی انجام می دهد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha